Vuokralaitteet

PALJUKÄRRY

Laadukas paljukärry hyvällä varustuksella! Kahdeksankulmainen tilava palju on halkaisijaltaan 1850x1850mm, joten siihen menee kahdeksankin henkilöä mukavasti. Lasikuituinen allas on helppo pitää puhtaana ja palju luovutetaan asiakkaalle aina desinfioituna. Vesi lämmitetään tehokkaalla puukaminalla. Upea altaassa kiertävä Ledvalo toimii akulla ja luo tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Voit valita mieleisesi värit 16:sta eri vaihtoehdosta. Valolle löytyy myös automaattisia ohjelmia, joista esimerkiksi hitaasti värisävyjä vaihtava ohjelma on varma tunnelman luoja! Tähtitaivaan tai revontulien tarkkailija saa toki kylpytynnyrin valot pois päältä, jolloin voi keskittyä luonnon valojen katseluun. Kylpytynnyrin tyhjennyshana sijaitsee fiksusti kärryn ulkopuolella.

Mukana tulee kattava varustus ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet, joilla ensikertalainenkin onnistuu! Tarvikelaatikosta löydät mm. hyvät tasauskiilat ja välineet kärryn asetteluun tasaisesti, led kynttilöitä tunnelman luontiin, otsalamppu lämmittäjälle, käyttöohjeet, juomatelineet paljun laidalle, jatkoletku tyhjennystä varten jne. Voit vetää paljua tavallisella vetokoukullisella autolla ja vetämiseen riitää henkilöauton ajokortti.

Kuljetus 15km säteelle 10 euroa ja seuraavat kilometrit 1euro/km. Mikäli tarvitset polttopuut pyydä tarjous. Pidemmille vuokra-ajoille pyydä tarjous. Normaalihinnat eivät ole voimassa juhlasesonkina. Tässä ei ole räikeitä mainoksia kyljissä, kuten monella muulla, joten miellyttävän näköinen.
Tykätty palju, jolla vakioasiakkaita. Varaathan sinäkin oman paljuhetkesi!

HALKOMAKONE

Nyt vuokrattavana helposti liikuteltava, mutta tehokas halkomakone (12tn.). Pienikulutuksisella nelitahtimoottorilla. Ei tarvitse sähköä, joten vie vaikka mökille tai metsäpalstalle. Uusi malli, jossa ergonominen työskentelykorkeus. Huom! Tällä teet myös 100cm uunipuut! Varustettu klapipöydällä. Vetopää puutarhatraktorilla tai mönkijällä siirtelyyn. Ei tieliikenteeseen, joten nouto peräkärryllä tai pakettiautolla.

Moottorin teho 6,5 hv / 4,8 kW (3600 rpm)
Puun paksuus 7-40 cm (Vähäoksaista menee paksummatkin.)
Puun pituus (max) 102 cm
Mukana ristiinhalkomisterä
Halkaisuvoima 12 t
Hydraulipaine 21 MPa
Paino 107 kg

Koneen kokonaispituus 280cm. Vetoaisa irroittamalla pituus 230cm. Korkeus 95cm. Leveys 85cm. Sylinterin palautumisen saa rajoitettua portaattomasti puun pituuden mukaan, joten aina nopea käyttää. Vuokrahinta sisältää lastausrampit kuormaukseen ja tarvittaessa myös kuormaliinat.

RAIVAUSSAHA

Ammattikäyttöön suunniteltu Stihl 450FS. Kestävä ja tehokas saha (2.1KW) hoitaa vaativimmatkin urakat huoletta. Vuokrataan joko raivausterällä, siimapäällä tai Flexiblade päällä. Vuokrahinta sisältää aina Stihlin laadukkaat valjaat ja raivauskypärän kasvosuojalla ja kuulosuojaimilla. Raivauskäyttöön vuokrataan aina uudella raivausterällä. Teräveloitus 22 euroa ja terä jää asiakkaalle.

RUOHONKERÄÄJÄ


Ajettavan ruohonleikkurin perässä vedettävä kerääjä. Tällä keräät ylimääräisen nurmikon ja lehdet kätevästi pihamaalta. Helppo tyhjentää narusta vetäen nousematta leikkurista. Keräinharjasto saa voimansa laitteen omista pyöristä.  Harjakset keräävät 82cm leveydeltä. Kerääjän kokonaisleveys 104cm.Ylimääräinen nurmi on hyvä kerätä pois ennen lannoitusta ja muutenkin muutaman kerran kesässä. Helppo keino saada piha siistiksi juhliin!

TERASSIPESURI

Vuokrataan terassipesuri Kärcher T350 Racer + Kärcher K3 painepesuri. T-Racer sopii Puu, muovi, betoni, laatta ja luonnonkiveä omaavien lattia- ja seinäpintojen pesuun. Laitteessa portaaton paineensäätö erilaisille pintamateriaaleille. Pesurilla teet työn nopeasti, parhaalla lopputuloksella ja ilman veden roiskumista jokapuolelle. Suositellaan puupintojen pesuun aina ennen öljyämistä.

PUTKENAVAUSLETKU

 

Vuokrataan Putken-/Viemärinavausletku. Letkulla avaat ja peset kätevästi tukkeutuneet salaojat, hulevesiputket ja viemärit. Liukaspintainen ja notkea letku etenee hyvin putkistossa. Kärjessä 4 suutinta. Yksi suutin ohjautuu eteen avaten tukosta ja kolme muuta poistavat irtoainesta ja huuhtovat putken seinämiä. Letku sopii kaikkiin Kärcherin K-sarjan pesureihin. Jos pesuri puuttuu, niin meiltä saa mukaan Kärcher K3 pesurin.